post

Zoals jullie misschien wel weten ben ik vorige maand verhuisd naar mijn nieuwe stekje in het Noorden van Nederland. Hoewel ik wel een goed beeld heb van mijn eigen stijl, had ik toch wel moeite met het inpassen van een hoekbank.

Normaal ben ik niet zo star in het doordrukken van bepaalde dingen, maar deze keer wilde ik erg graag een hoekbank inpassen in onze woonkamer, terwijl de ruimte daar niet optimaal geschikt voor is. Uiteindelijk is het me gelukt om een mooie hoekbank voor weinig geld op de kop te tikken. Daarbij heb ik ook goed rondgeneusd naar informatieve websites over hoekbanken waarop tips worden gegeven over het inrichten van ruimtes met hoekbanken.

Hebben jullie nog tips voor me? Misschien kan ik mijn hoekbank nog beter inpassen in mijn woonkamer. Laat het me maar weten!