post

Een leuke tip als je iets anders wil in de kamer, maar je wil niet boren. Aan de muur kun je namelijk een mooi schilderij hangen. Ik kwam alle-ophangsystemen.nl tegen en daardoor ben ik meteen na gaan denken. Ik heb me laten inspireren en ben nog steeds onder de indruk. Een tijdje ben ik al op zoek naar iets wat aan de wand of aan het plafond kan hangen, zodat ik wat schilderijen of foto’s op kan hangen. Ik wilde niet boren en geen spijkers. Gelukkig kwam ik dit systeem tegen en ik moet zeggen, het is geweldig. Ik heb het nu een aantal dagen, maar iedereen die hier over de vloer komt moet er even naar kijken.

Mogelijkheden

Het ophangsysteem heeft erg veel voordelen en kan in iedere kamer worden toegepast. Geen gedoe met ophangen, geen stukjes van het stucwerk die naar beneden komen omdat er een spijker in de muur moet. Vanaf nu kan alles eenvoudig worden opgehangen met een ophangsysteem. Het maakt niet uit welke kamer je kiest, het gaat er om dat je je dromen kunt realiseren en dat het veel gezelliger wordt in je woning. Een schilderij kan veel doen. Je kunt eventueel een ophangsysteem met verlichting kiezen. Dit is namelijk ook fijn als je onder het schilderij zit en je wil lezen. Twee voordelen in één, ontdek daarom ook wat in jouw kamer mooi zal zijn!