post

Op Luxorr behandelen we vandaag tips voor starters. Met starters bedoelen we mensen die voor het eerst uit huis gaan of samen gaan wonen.

Meubels

Indien je het huis uitgaat zul je altijd meubels moeten kopen. Meubels zijn zeer prijzig maar wel noodzakelijk. Als tip kunnen we je Ikea of Leenbakker adviseren. Dit zijn winkels die zeer voordelige meubels hebben. Leenbakker heeft bijvoorbeeld een soort standaard woongroepen. Dit houdt in dat zij van bepaalde designs/kleuren een hele set aanbieden. Z’n set bestaat dan uit bijvoorbeeld: een salontafel, dinertafel, dinerstoelen, dressoir/servieskast en een tv-meubel. Meestal zitten hier leuke kortingen op en ben je met slechts één aankoop klaar en in je woning ingericht.

Elektronica

Ook zul je verschillende elektronische apparaten moeten aanschaffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een televisie, koffiezetapparaat,  grill, bakplaat of een tosti apparaat. Wij hebben hier als tip voor om te wachten op de Mediamarkt BTW dagen. Hierdoor bespaar je bijna 21% op je aankopen wat je weer in andere dingen kunt investeren zoals verf, laminaat of woonaccessoires.

Vloer

Voor een vloer adviseren we altijd om voor het goedkope kliklaminaat te kiezen. Deze vloer is gemakkelijk te leggen en eventueel weer mee te nemen. De meeste mensen beginnen namelijk in een huurhuis waardoor dit eventueel mogelijk is. Een goedkoop laminaat haal je bij de kwantum, leenbakker, jysk of IKEA.