post

Ben je op zoek naar vlaggen voor particulier of bedrijfsmatig gebruik? Dan kan je kiezen uit diverse banieren, standaard vlaggen, vlaggenmasten of beachvlaggen. Ook kan je voor speciale events een banier of vlag laten ontwerpen waarmee je extra de aandacht trekt. Bij het ontwerpen van de vlag of banier zal je uitgebreid advies krijgen van een gespecialiseerde ontwerper, waardoor jouw vlag ook de uitstraling krijgt waarnaar je op zoek bent. Voor een aantrekkelijke prijs kan je jouw gewenste vlaggenmast bijvoorbeeld laten ontwerpen en hierbij kan je kiezen uit diverse formaten en materialen.

Het materiaal

De meest gangbare vlaggenmasten worden tegenwoordig geleverd in hout, aluminium en polyester; materialen die allen hun eigen kwaliteiten hebben en over een verschillende periode mee kunnen gaan. Hout is authentiek en kent een luxe uitstraling, maar voor vlaggenmasten is dit niet altijd even duurzaam materiaal. De prijs van een houten vlaggenmast is gemiddeld. Een houten vlaggenmast is overigens onderhoudsvriendelijk.

Je kunt om deze reden ook kiezen voor aluminium en polyester; materialen waar men steeds vaker voor kiest. Aluminium vlaggenmasten zijn verkrijgbaar in diverse formaten en heeft als grote voordeel dat het erg goedkoop is, maar desondanks lang mee kan. De uitstraling is daarentegen ietwat sober, maar dat zie je van afstand niet. De polyester vlaggenmasten zijn duurzaam, stevig en kunnen qua uitstraling voldoen aan de eisen van een houten vlaggenmast. Met diverse afwerkingen is de polyester vlaggenmast de duurste in zijn soort.

De keuze

Voor welk type vlaggenmast je kiest is natuurlijk afhankelijk van de vlaggenmast prijzen, het doel van de vlaggenmast, de omvang van de vlaggenmast en natuurlijk de omgeving waarin je deze plaatst. Wil je vlaggenmasten plaatsen bij je bedrijf langs de snelweg, dan heb je natuurlijk een vlaggenmast van grotere omvang nodig dan wanneer je één wilt hebben voor particulier gebruik bij je huis. Laat je adviseren over de mogelijkheden van een vlaggenmast en welke het beste bij je past.